Landsbyambassadørerne

I Fabjerg har vi to landsbyambassadører, der står klar til at byde tilflyttere velkommen, fortælle om vores skønne område og svare på diverse spørgsmål. Alle tilflyttere får en velkomstgave og et gavekort til fællesspisning. Kontakt dem endelig – de vil så gerne snakke med jer 🙂

Kamilla Agerskov Raunsmed
raunsmed87@hotmail.com

“Jeg er fra 1987, uddannet pædagogisk assistent, fysiurgisk massør og er ved at uddanne mig til fodplejer. Jeg arbejder med socialt udsatte i Lemvig. Jeg er gift med Esben som er automekaniker ved Vestjysk Auto. Sammen har vi 3 børn – Frederik på 9 år, Kristian på 7 år og Matilde på 1 år. Vi flyttede til Fabjerg i 2014 og synes at byen har utrolig mange ting at byde på; skov og strand tæt på, vuggestue, børnehave, skole og købmand. Der er ikke langt til Lemvig by og cykelsti hele vejen. I Fabjerg har vi sammenhold, hjælpsomhed og kram lige meget om man er barn, ung, ældre eller bare lidt anderledes :).”

Ketty Olesen
olesen.ketty@gmail.com

“Jeg er fra 1980, uddannet blomsterdekoratør og arbejder ved Lemvig Kommune Vej & Park som gartner. Jeg er gift med Peter, der er automekaniker og har firma i Mejdal. Sammen har vi 3 børn – Kamilla på 16 år, Kasper på 13 år og Kaya på 10 år. Vi bor på landet lidt udenfor Fabjerg mod skoven. Vi flyttede til Fabjerg i 2003 og vi er meget glade for at bo her. Der er altid festlige mennesker, en hjælpende hånd, en god snak/kram og et godt sammenhold.”