Naturen er tæt på

OASEN – lige midt i Fabjerg
Fabjerg Sogneforening har for år tilbage etableret et fælles grønt område midt i byen – her kan alle komme og bruge faciliteterne. Der er overdækket borde og bænke, bålplads med grill og et stort grønt område, der inviterer til leg og aktivitet.

Spor ved Fabjerg – 3 ruter
I samarbejde med Geopark Vestjylland er der etableret 3 ruter i og omkring Fabjerg, der tager dig med rundt i et landskab, hvor man kan opleve sammenhængen mellem landskab, kulturhistorie og natur i vores skønne område. Alle tre ruter starter ved Min Købmand Fabjerg:

Den gule rute: 2,6 km.
Den blå rute: 3,6 km.
Den røde rute: 13 km.

Læs mere om ruterne her

På tur i Klosterheden – Danmarks tredjestørste skovområde
4 km fra Fabjerg finder du Klosterheden. Ud over at nyde stilheden i en fordybelsesstund kan man benytte skovens mange muligheder for fysisk udfoldelse og bevægelse. Skoven er rig på veje og stier, der alle er markeret til cykling, vandring, løb og ridning. Området har et spændende og varietet dyreliv. Blandt andet rummer Klosterheden en af landets største krondyrsbestande. Du finder også bæveren, som ellers blev udryddet i Danmark for 1000 år siden, men som kom tilbage gennem et genopretningsforsøg i 1999.
Læs mere om Klosterheden her

Møllesøen i Klosterheden