Udlejning

Lej service, borde og stole
Fabjerg Sogneforening har service, borde og stole til 150 personer. Det kan lejes alene eller sammen med Udefriskolens gymnastiksal og køkken. Oplysninger om pris, booking m.m. sker ved henvendelse til Mariane Andreasen på 27 63 30 18.

Lej Udefriskolens sal og køkken
Udefriskolens gymnastiksal og køkken kan lejes til fester og arrangementer gennem Fabjerg Sogneforening. Oplysninger om fremvisning, pris, booking m.m. sker ved henvendelse til Marianne Andreasen på 27 63 30 18.

Lej Fabjerg Kulturhus
Fabjerg Kulturhus kan lejes til fester og arrangementer gennem Fabjerg Sogneforening. Der er service til 50 personer. Oplysninger om fremvisning, pris, booking m.m. sker ved henvendelse til Jakob Brokholm Mortensen på 50 41 16 18.

Book Bålhytten
Fabjergs bålhytte (bag Udefriskolen) kan bookes til møder, fester og arrangementer gennem Fabjerg Sogneforening. I bålhytten er der et bålfad i midten og borde/bænke til 40 personer. Medbring selv brænde. Det er gratis at booke bålhytten. Oplysninger om fremvisning og booking m.m. sker ved henvendelse til Marianne Andreasen på 27 63 30 18. Det er muligt at leje service og Udefriskolens køkken sammen med bålhytten.